En partner for livet

En vielsesring er en partner for livet; den er symbolet på din udkårne og skal holde lige så længe. Den skal også være lige så ægte som jeres kærlighed, og det er der flere grunde til.

En vielsesring skal kunne ændres og tilpasses, alt efter om det går igennem tykt eller tyndt. Og det kan håndsmedet guld.

Hos Risdahl Guld giver vi en ringstørrelsesgaranti på tre måneder, regnet fra datoen i ringene. Er I gravide på datoen, forlænges denne periode til et år, hvor vi ligeledes tilpasser ringene uden beregning.

Gennemført harmoni

I vores bestræbelser på at give jer det bedste udtryk for samhørighed er det spillet imellem materialer, håndværk og kreativitet, der skal gå op i en højere enhed. Men det er jeres tilfredshed, der er målet. Derfor er kommunikationen vigtig, og vi må afse den nødvendige tid til at afstemme forventningerne.

Og derfor går vi også lige til sagens kerne, uden om butiksleddet og direkte ind i guldsmedeværkstedet, der hvor tingene sker. Dette er både billigere, hurtigere og nemmere for alle parter, da al kommunikation, transport og bogføring i mellem værksted og butik – ja, endda selve butikken – er fjernet…

Hos Risdahl Guld har vi således lagt vægt på at skabe de intime rammer, der kan danne grundlaget for et harmonisk samarbejde mellem jer og os – og dermed også jer imellem fremover.